7.8.07


Hisenda, Planificació i Serveis Externs


El govern convoca una audiència pública sobre els pressupost del 2007

El grups del tripartit consideren prioritari aprovar l’expedient econòmic, per començar a planificar el futur de Cubelles, i informar a la ciutadania


L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Cubelles, format pels grups del PSC, CiU i ERC, han convocat una audiència pública sobre l’aprovació dels pressupostos del 2007.


l’acte, que tindrà lloc l'11 d’agost a les 7 de la tarda al Centre Social, està obert a tota la ciutadania i serà retransmès en directe per Ràdio Cubelles (107,5 FM). L’acte s’emmarca dins del que disposa l’article 21 del Reglament de Participació Ciutadana (RPC) de Cubelles per a matèries pressupostàries.


L’objectiu d’aquesta audiència pública convocada és explicar els projectes que es finançaran dintre d’aquest any i, en definitiva, les línies bàsiques d’actuació del Govern. Cal tenir en compte que l’aprovació dels pressupostos al mes d’agost no és la millor manera d’escometre les necessitats que té el municipi i que, en alguns casos, són urgents d’abordar.


L'audiència, que tindrà lloc al Centre Social, se centrarà en l'acord de govern per a la legislatura 2007-2011; els projectes municipals d'actuació urgent; i el procés de traspàs de la recaptació municipal a la Diputació de Barcelona. en l'acte intervindran l'alcaldessa cubellenca, Maria Lluïsa Romero; els tinents d'alcalde Joan Albet i Joan A. Rodríguez; i el regidor d'Hisena, Participació Ciutadana i Comunicació, Xavier Grau.
L’aprovació del presupost 2007 de l’Ajuntament de Cubelles encara no està aprovat, per la qual cosa el consistori treballa amb el prorrogat de 2006. Tenint en compte aquesta situació, el Govern pretén aprovar l’expedient econòmic aquest mes d’agost amb les actuacions més urgents que cal afrontar abans de finalitzar l’any i començar a treballar en l’elaboració del pressupost 2008 per tal que s’aprovi abans de l’1 de gener de 2008.


Departament de Comunicació Dimarts, 07-08-2007
http://www.cubelles.com/