5.9.07

Els lectors aficionats a la novel·la negre tenim la oportunitat de visitar a la Biblioteca Armand Cardona un excel·lent recull de aquesta temàtica. Qui no ha tingut a les seves mans un llibre de qualsevol dels autors dels que es fa referència en aquest article publicat a www.vilanovadigital.com i que recomanem fer-ne lectura.


VNG

La biblioteca Armand Cardona acull l'exposició Detectius:
Els grans investigadorsSherlock Holmes, Hèrcules Poirot o Carvalho són alguns dels famosos detectius literaris presents en aquesta mostra

Per VD 05/09/2007 1:03:51

La Biblioteca Armand Cardona acull fins el dissabte 29 de setembre l’exposició “Detectius: els grans investigadors a la novel·la negra i policíaca”, on es presenta una selecció dels més famosos detectius literaris de la història.

Cartell de les jornades

En total s’hi troben representats setze detectius i investigadors policials, de qui s’ofereix una petita aproximació física i psicològica dels seus personatges. Destaquen noms tant coneguts com Sherlock Holmes, Kurt Wallander, Hèrcules Poirot, Petra Delicado, Philip Marlowe, Salvo Montalbano, Carvalho, o Brunetti.
L’exposició ha estat produïda pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona amb guió i documentació de Jordi Canal, director de la biblioteca La Bòbila de L’Hospitalet, especialitzada en novel·la negra i policíaca.
Juntament amb l’exposició, la Biblioteca Municipal Armand Cardona Torrandell posa a l’abast dels seus lectors els títols més destacats d’aquest gènere literari.

www.vilanovadigital.com