17.12.07

Serveis a les persones

Tòmbola Solidària per la Campanya “Una Joguina = Un somriure”, el dia 21 de desembre
La jornada començarà, a partir de les 9 del matí, en un local situat davant de la plaça del Mercat. A més, Ràdio Cubelles oferirà un programa especial en directe des de la Tòmbola, a partir de les 11:00 del matí.

Com és habitual en l’època nadalenca, la regidoria de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Cubelles i un col·lectiu d’entitats desenvolupen la campanya Una Joguina = Un somriure.
Segons ha explicat Prudència Carrasco, regidora de Serveis a les Persones, "aquesta campanya té com a objectiu aconseguir que tots els infants del municipi gaudeixin de les mateixes oportunitats i que les famílies amb mancances econòmiques puguin tenir els mateixos recursos pels seus infants". La campanya es desenvolupa amb diferents propostes: una és l’econòmica, amb unes guardioles repartides per la població i un número de compte on es poden fer ingressos. Una altra proposta és la tómbola solidària, que es portarà a terme el proper 21 de desembre, a partir de les 9 del matí, en un local situat davant de la plaça del Mercat.


més informació a www.cubelles.com