13.2.08




Obres i Serveis Viaris

Entre els dies 18 i 21 de febrer quedarà tallat al trànsit el carrer Àngel Guimerà, Jacint Verdaguer i Sant Antoni, fins a la plaça Jaume Marsé, i es veurà afectada la circulació i l’estacionament dels carrers Gallifa i Rocacrespa, entre carrer Nou i La Creu, per obres de manteniment i millora de la via pública.

Al carrer Sant Antoni, entre Jacint Verdaguer i la plaça Jaume Marsé, la regidoria d’Obres i Serveis Viaris realitzarà una prova pilot de pavimentació amb formigó imprès entre el 18 i el 21 de febrer. L’objectiu d’aquesta actuació és provar la resistència d’aquest tipus de pavimentat de cara a la possibilitat de realitzar una actuació que afectaria a bona part del sector dels carrers Àngel Guimerà, plaça Marsé i passeig Vilanova.

La Policia Local de Cubelles ha informat que els carrers Àngel Guimerà i Jacint Verdaguer quedaran tancats al trànsit en aquest període. D’aquesta manera, els vehicles que vinguin del passeig Narcís Bardají hauran de desviar-se pel carrer Joan Roig i Piera, mentre que els que ho facin pel carrer Nou hauran de dirigir-se al carrer del Mig i sortir pel mateix carrer Joan Roig i Piera.
Aquestes mesures començaran a aplicar-se a les 8 del matí del proper dilluns, per la qual cosa els vehicles que es dirigeixin a l’escola Charlie Rivel, a través del Pg. Vilanova hauran de fer-ho per la rotonda de l’Av. del Terme (entrada de Cubelles des de Vilanova), el carrer Sant Antoni, carrer de la Creu i carrer Piular (zona Vilanova), o bé a través del carrer Joan XXIII, Raval del Torrent, Nou i Josep Mestres (zona Cunit).

Asfaltat dels carrers Gallifa i Rocacrespa

Per altra banda, la Policia Local també informa que entre els dies 18 i 21 de febrer estarà prohibit l’estacionament als carrers Gallifa i Rocacrespa, entre el carrer de la Creu i Nou per les obres d’asfaltat d’aquests dos vials. En aquest període, a més, es produiran talls alternatius als carrers Gallifa i Rocacrespa, com a conseqüència d’aquestes obres de renovació del paviment.
La Policia Local recomana fer ús de vies alternatives per creuar el passeig de Vilanova, com pot ser els carrers Sebastià Puig, Eduard Toldrà i l’avinguda del Terme, atès que els carrers Àngel Guimerà i Sant Antoni estaran també tallats al trànsit per unes altres obres de manteniment de la via pública.




més informació a