7.3.08

PSC, ERC, PP, ICV i C's suspenen la campanya

El PSOE ha convocat tots els grups parlamentaris i els agents socials al Congrés per fer una condemna unànime de l'atemptat d'Arrasate, Guipúscoa
El PSC, el PPC ICV i C's han decidit suspendre els seus actes finals de tancament de la campanya electoral després de l'assassinat de l'exregidor socialista Isaías Carrasco Miguel, segons han informat les quatre formacions.
El PSC havia de celebrar el seu míting de tancament de campanya al barri badaloní de Llefià, mentre que el PPC tenia previst finalitzar la seva campanya amb un sopar-míting també a Badalona, actes que han estat suspesos després de l'assassinat d'Isaías Carrasco.
ERC també ha suspès la campanya i ha anul·lat, per tant, el míting final previst per a aquest vespre a Barcelona. El president del partit, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha condemnat l’atemptat i l'ha qualificat "covard i miserable". El cap de llista, Joan Ridao, ha advertit que l'organització armada no pot condicionar l'agenda política i ha demanat que els ciutadans responguin anant a votar amb normalitat.
ICV-EUiA ha anul·lat el sopar previst a Sant Feliu de Llobregat i els actes organitzats a Girona, Tarragona i Lleida.Ciutadans-Partido de la Ciudadanía (C's) també ha optat per cancel·lar tots els seus actes finals de la campanya i ha convocat per a aquesta tarda una concentració davant a la seva seu central, a Barcelona, per llegir un manifest de condemna de l'atemptat.
A Madrid, el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, i el líder del PP, Mariano Rajoy, han mantingut una conversa després de l'atemptat contra l'exregidor socialista Isaías Carrasco en què han acordat la suspensió de la campanya electoral.El PSOE ha convocat tots els grups parlamentaris i els agents socials a una reunió a les 18.00 hores, al Congrés, per fer una condemna unànime de l'atemptat d'Arrasate.

www.avui.cat