6.4.08



M.Trives/ Diari de Cubelles

Por Derecho Propio ,grup que treballa i de valent ,també dins la programació de Radio Cubelles té un espai propi a....






Barreja’t amb mi és un programa de l’associació Por Derecho Propio que té per objectiu enriquir els valors humans a través de la barreja i el mestissatge cultural. Es pot escoltar a Radio Cubelles





El nou espai de 30 minuts vol ser un espai de convivència entre els diferents col•lectius estrangers que ara viuen a Catalunya i la societat receptora. Les persones migrades porten a les seves maletes un bagatge ple de coneixements i experiències, tant valuoses com particulars, per aportar a una cultura diferent. La proposta del programa apunta a posar en comú aquestes històries i, des de tot allò quotidià, acostar costums, anècdotes i informacions que col•laborin a coneixents més i a entendre’ns millor.
L’equip de producció està format per Roxana Navarro, Julia Toro, María Managua, Luz Cassino i Lucía Toro. I compta amb l’equip de col•laboradores i col•laboradors format per Anja María García, Nonna Bolozaeva, Ángel Fili, Silvia Rearte, Naoual Sammar, Teresa Gómez Sánchez, Cinthia Sánchez, Karla Tilac.nou espai de 30 minuts vol ara viuen a Catalu Barreja’t amb mi ofereix cada setmana quatre seccions fixes: Països i cultures; Itineraris de viatge: Històries sobre la vida de gent estrangera que ara viu a Catalunya; l’espai de convivència: Entrevistes a persones autòctones; i l’agenda setmanal.

Font

http://www.radiocubelles.net