26.5.08


El nou pont del riu Foix, pendent d'un informe

Font: Ràdio Cubelles


L’Ajuntament de Cubelles es troba a l’espera de la resolució favorable d’aquest nou informe, reclamat per l’ACA i presentat a Medi ambient, per tal d’obrir les pliques i començar les obres del nou pont.

L’Ajuntament de Cubelles està a l’espera de rebre una resposta favorable de l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) per poder tirar endavant les obres de construcció del pont sobre el riu Foix. Segons ha explicat el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Cubelles, Miguel Àngel Lopez “l’Agència Catalana de l’Aigua, ja té en possessió tota la documentació necessària, i només resta esperar que el darrer informe presentat a Medi Ambient sigui favorable”. En aquest sentit, el regidor s’ha mostrat "optimista en quant a la resolució d’aquest informe sol·licitat per l’ACA davant les al·legacions presentades al projecte i que l’Ajuntament ja va resoldre desestimant-les".
El regidor d’Urbanisme informa que “les empreses licitadores es troben a l’espera d’aquest vistiplau definitiu per començar les obres d’aquest pont que ha d’unir les dues lleres del riu i solucionar d’aquesta manera els problemes que sorgeixen quan plou”. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Cubelles es troba a l’espera de la resolució favorable d’aquest nou informe, reclamat per l’ACA i presentat a Medi ambient, per tal d’obrir les pliques i començar les obres del nou pont.