1.5.08












Font Radio Cubelles
La gala de lliurament dels premis “Víctor Alari” que organitza Ràdio Cubelles va desvetllar divendres els guardonats en aquesta dotzena edició en un acte que va omplir la sala del cinema Mediterrani. L'acte va comptar amb la col·laboració del Taller de Música Pizzicato que va donar obertura i tancament a l'acte interpretant una de les cançons del CD "Vivim en el Barreig i la Mixtura". També van musicalitzar els poemes guanyadors que van ser llegits per tres actors del Grup de Teatre del Casal de Cultura, que dirigeix Montse Lago.
En la categoria Infantil, el Primer premi va ser per Sergi Peñaranda amb “El surf d’en Jack”; el segon per Guillem de la Rubia Serna amb “El pallasso que no feia riure”; i el Tercer premi per Ana Domínguez Salvador amb “Les vacances de Nadal”. En quant a la Categoria Juvenil, el Tercer premi se l’ha en dut Roser Mostaza Darnacullera amb “L’article”; el Segon Premi ha estat per David González Caballero per “Història d’un soldat de color”; i el Primer premi per “Ànimes de fusta” de Chris Vallejo Villegas. Pel que fa a la Categoria d’Adult, el Primer premi ha estat per “A fi de no ser despertada” de Marc Illan Mata; el segon per “Les Amigues” de Remei Romanos Madriles; i el Tercer premi se l’ha endut “Cel•lular” de Ramon Jané Vidal.
El Premi Especial “50è Aniversari dels Gegants de Cubelles” ha estat per “Records” de Joan Pujol Fauquer, mentre que el Premi Especial Charlie Rivel en commemoració dels 25 anys se l’ha endut Pau Fleta Làzaro amb “El nostre amic encara viu”.

En la modalitat de Poesia, en la categoria Infantil el premi únic ha estat per “El cirerer” de Clàudia Parera Martín, mentre que en la categoria Juvenil se l’ha endut “Solitud” de Raquel Galofre Bofarull.
A la categoria Adult, es van lliurar tres premis, el primer per “Contraclaror” de Josep Fàbrega Selva; el segon per “Solitud” de M. Victòria Ramírez Roldán; i el tercer per “Clariana” de Maria Alcázar Domingo.
El jurat també va fer entrega de dues mencions especials; una en la categoria Juvenil per “El magatzem dels gegants” de Carmen Lahoz Corriols; i una segona en la Categoria adult per “Infal•libilitat zero” de Neus Moral Nolla.

Font Radio Cubelles