12.6.08

Notícies - Serveis a les persones


08/06/2008
El tradicional dinar de la gent gran de Cubelles, que es va celebrar diumenge 8 de juny, va ser un èxit rotund. Unes 600 persones es van aplegar al Pavelló poliesportiu municipal per a celebrar l’acte de cloenda de la Setmana de la Gent Gran, que ha comptat amb una notable participació en tots els seus actes.

L’edició d’enguany s’ha destacat pel canvi de les taules allargades per les rodones, amb les cadires vestides com si d’un casament es tractés. Pel menú de luxe, composat per canelons de primer; fricandó de segon; postre i cafè, tot regat amb vi i cava, de la Festa de la Verema 2007 cedit per la regidoria de Dinamització Econòmica.

La jornada va servir també per lliurar els premis dels campionats de dòmino i billar que s’han organitzat en aquesta setmana. Els vencedors en la categoria de dòmino van ser Paco Moreno i Francisco Sierra, que van precedir a Josefina Etais i Roser Gallemí (2nes.) i Joan Imbernon i Pepita Estarlich (3ers.). En la modalitat de billar, el vencedor va ser Manel Mata, seguit dels germans Joaquin i José Gotor, segon i tercer classificat respectivament. També va haver premis per als participants. En quant als reconeixements de la Diada de la Gent Gran, els casals d’avis de la vila van atorgar els seus tradicionals guardons al soci o sòcia de cada entitat que s’ha destacat al llarg de l’any per la seva participació en les activitats socials. El Casal d’Avis Caixa Penedès va escollir a Alfonso Pedro Avinyó, històric membre de l’entitat, mentre que el Cimblanc va reconèixer la tasca de Leonor Domínguez. Pel que fa als guardons de Padrí i Padrina, els escollits van ser Alfons Pericay i Teresa Coll, que van ser l’home i la dona més grans entre els assistents al dinar de cloenda.

El dinar, que per primera vegada servia l’empresa de càtering Cal Blay, va tenir una excel·lent acollida i una millor valoració per part dels assistents. Aquests, de forma gairebé unànime, van oferir una ovació als cambrers i cuiners de l’empresa en reconeixement a la seva tasca.


Font clikeu a...