4.8.08

M. Trives/ Diari de Cubelles

Que un director de cinema reconegut ,com Federico Fellini qualifiques a El Mercenario com un dels millors còmics il·lustrats i es mostrés admirat per la genialitat de Vicente Segrelles es un punt a tenir en compte i si a més ,avui tenim a Cubelles el plaer de que aquest genial creador sigui un dels nostres veïns , ja es ..... i si a més, en aquest programa de la Festa Major 2008, tenim la creativitat de aquest mágnific dibuixant en portada i repartit el programa per tot el poble ,que més volem ?


Vicente Segrelles, autor del programa de la Festa Major

Font: Ràdio Cubelles

La portada del programa de la Festa Major de Cubelles 2008 presenta la imatge d’un drac i dels diables de l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles com a símbols festius del bestiari popular
http://www.radiocubelles.net/

El 1980 Segrelles aconsegueix el seu primer gran èxit mundial amb “El Mercenario”, personatge que va creat per a la revista Cimoc. aixeca passionsActualment, Segrelles està jubilat, però com a persona activa que és ha decidit provar altres camps com és l’escultura a través del fang. Una de les seves passions són les maquetes. Per això, un dels seus propòsits és fer una fragata de finals del segle XVIII, així com dedicar part del seu temps a documentant-se per descobrir coses noves.