27.12.08

Diari de Cubelles

A Cubelles no ha tocat la grossa de Nadal però si una panera grossa,grossa, grossíssima que l’Associació Catalana de la Fibromiàlgia ha sortejat el dia 22.


La secció local de la fibromiàlgia lliura la seva monumental panera de Nadal

El guanyador de la panera de Nadal de la secció local de l’Associació Catalana de la Fibromiàlgia, Ruben Cuadra, amb el número 365, va rebre dimarts de mans de l’associació i de l’Alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, i el regidor de Salut i Cooperació, Joan A. Rodríguez, el seu premi. La panera, en la que han col·laborat bona part dels comerços i moltes entitats i associacions locals, ha generat una gran expectació entre els sorteigs nadalencs del municipi.
Les membres de l’associació han demanat col·laboració a comerços, restaurants i altres empreses del municipi, que han aportat tot el que voluntàriament han volgut. Vals per a dinars en restaurants, torrons, neules, roba, roba infantil, jocs de consoles, plantes, menjar, begudes..., una gran quantitat de productes. En les 2.500 paperetes venudes a 1€ es jugaven 4 número que donaven opció a jugar amb les quatre darreres xifres de la loteria de Nadal.
L’Associació ha volgut agrair a totes les empreses i comerços que han col·laborat en l’elaboració de la panera per la seva desinteressada participació.

Font:

http://www.cubelles.cat/