29.4.09



Dissabte dia 9 de maig l´associació de dones La Fita una organitza una xerrada- coloqui anomenada

“Una de cada cent persones es celíaca”
a carrèc de Matilde Torralba. Presidenta de l’ Associació SMAP Celíacs de Catalunya. Es va implicar en les tasques que porta a terme aquesta entitat amb el càrrec de Secretaria General de la Associació entre els anys 1982 i 1998, any en que va ser escollida presidenta, càrrec que ocupa actualment.

Entre les seves funcions destaca la representació de la Associació de Celíacs, tant en el nostre país com a fora; la participació en aquells actes que permetin donar a conèixer la malaltia celìaca així com la reivindicació de tot lo necessari amb la finalitat d’obtenir els mitjans que favoregin una millor qualitat de vida del celíac.
Una de les impulsores de la creació de la AOECS (Associació Europea de Associacions de Celíacs), la primera trobada va tenir lloc a Barcelona al juny de 1988.
Porta la direcció de la revista Tribuna Celíaca.
Es també Presidenta de la "Associació de Consumidors de la Província de Barcelona" (ACPB), i membre de diferents Consells i Comissions:
de l’Agencia Catalana de Seguretat Alimentaria (ACSA): Comissió Consumidors i Usuaris
de l’Agencia Catalana del Consum (ACC): Consell Persones Consumidores Comissió Consumidors i Usuarisdel Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya ,Consell Assessor de Comerç del Consell Audiovisuals de Catalunya (CAC) Grup de treball amb consumidores i usuarisde l’Ajuntament de Barcelona: Consell de mercats de Barcelona.
dissabte ,9 de maig al Centre Social-Hotel d´entitats
Joan Pere i Roig 3-5
Cubelles
Organitza; Associació Dones La Fita