20.6.09


fotos/arxiu Diari de Cubelles 2009
PANORAMA DES DE
EL PONT









M.Trives/Diari de Cubelles
El conjunt de un pont, no està pensat només per passar-hi ,enllaçar una llera de l’altre enfortir les comunicacions , el veïnatge atès amb les seves peticions i a més disposar d’un bon disseny ,també ha de ser gaudit per els ulls dels vianants. El pont del riu Foix compleix aquets objectius. Ahir es va inaugurar el controvertit pont i sembla que la opinió general escoltada ha donat una valoració positiva.
Disposa en el punt alt, un bon panorama de la desembocadura i també es divisa al poble de Cubelles i l´entorn amb una extensió important de verd i que una vegada finalitzat el projecte de protecció al espai del Foix projectat,segurament sorprendrà per la seva bellesa ,un pel malmesa per la barrera del tren ,es cert i també de una passarel·la de formigó potser encara necessària i que sempre pot ser millorable. Lleuger i amb poc impacte ambiental va ser la qualificació general de les persones assistents a la inauguració i hem de dir, ja batejat popularment com el Pont de la Romero abans de la seva construcció ,per molts en pro i en contra del projecte.
Ahir els que ho deien eren gent molt satisfeta i que ja fa temps demanaven aquest esdeveniment . Felicitar al Govern , a tots per arribar a bon port.
Per cert parlant de ports .... com ho tenim ?