30.9.09

Incidències a la circulació municipal per la pluja


Notícies - Seguretat Ciutadana
30/09/2009
La Policia Local de Cubelles ha informat del tall de carrers i passos soterranis a causa de les fortes pluges caigudes aquesta matinada a la vila.
Els carrers tallats són l’avinguda de la Riera, en direcció a la zona marítima a l’alçada del carrer Miguel de Cervantes, així com el pas de vehicles d’alçada especial que passa per sota de la via del ferrocarril i que uneix amb el passeig Fluvial. També s’ha tancat el pas sota la via del tren al carrer Arles de Tec i el carrer de les Roses; la confluència dels carrers Rafael de Casanovas i avinguda Onze de Setembre, en direcció a Cunit per la inundació del torrent d'en Pedro; i el carrer Millera a la seva confluència amb els carrers Paris i Charlie Rivel.

Així mateix, la Policia Local recomana precaució en la circulació pel municipi atès que s’han aixecat diverses tapes del clavegueram. El personal de la companyia d’aigües i clavegueram, Sorea, així com els agents locals i el personal de la brigada municipal treballen per recuperar la normalitat.

font: http://www.cubelles.cat/