21.10.09

UNA LLEI NECESSÀRIA? L'avortament com a dret.

Us proposo que mireu aquest video. Crec que us genererà una certa reflexió sobre la necessitat , o no , de modificar la "LLei de Salut Sexual i reproductiva i la interropcuó voluntària de l'embaràs (IVE).

http://www.youtube.com/watch?v=_2ITf3o5Byo

En el video , tothom està en contra dels avortaments . No obstant , tothom coneix persones que han passat per aquesta situació. Ens fa reflexionar . A ningú li agrada passar per aquest tràngol . Clar que no.
Ens fa reflexionar fruit que s'evidencia un desequilibri entre allò volgut i desitjat i la realitat .
Aterrant a casa nostre , recordeu que el debat és obert fruit que el Ministeri d'Igualtat ha considerat que calia recollir les demandes de modificació de la llei . Despres de més de 25 anys d'una legislació plantejada en un moment social cal noves respostes a noves realitats.
Recordeu que del govern cerca tenir cura dels handicaps i llacunes. Està plantejant canviar "suposits" per "terminis" i "indicacions " . Fins a 14 setmanes les dones decideixen i , fins a les 22 , si hi ha risc per la salut de la mare o greus anomalies per el fetus. Tot plegat , més granaties i més seguretat . I més politiques de salut sexual.
I especialment polítiques de salut sexual per a col.lectius més vulnerables: els i les joves i les dones dels fluxos de la immigració.


Mila Arcarons

Mila Arcarons, Diputada al Parlament pel PSC-CpC i regidora de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. membre del Grup de Dones del PSC de Vilanova i Secretària de Formació de la seva Agrupació

Font : http://milaarcarons.blogspot.com/