28.1.10




Activat el servei d’alertes municipals per SMS


Notícies - Comunicació
28/01/2010
L’Ajuntament de Cubelles ja ha posat en marxa el servei d’alertes municipals per SMS. La plataforma de subscripció es troba allotjada al web www.cubelles.cat i ja està operativa perquè els veïns i veïnes de Cubelles s’hi donin d’alta per rebre, de manera gratuïta, els avisos i la informació de les diverses regidories. Aquesta es divideix en tres categories: un primer bloc de participació i informació; el segon bloc engloba cultura, societat, esports i festes; i, finalment, un apartat dedicat a temes de joventut. El ciutadà pot seleccionar el grup que desitgi o bé subscriure’s a les tres categories i rebre tota la informació que s’editi en format SMS per part del Consistori.

Aquest nou servei, ofert per l’empresa SINERGYNE Global Communications, pretén ser una eina més que apropi la informació municipal a la ciutadania d’acord amb les noves tecnologies vigents. Es tracta d’una eina més econòmica que les tradicionals com les publicacions en paper que ja s’utilitza en altres administracions i empreses del sector privat.

Informació via e-mail
El servei d’alertes municipals per SMS es completarà amb una nova eina en què actualment treballa l’Ajuntament. Es tracta d’un servei d’informació municipal via correu electrònic (newsletter). En aquest cas els ciutadans que s’hi subscriguin rebran setmanalment un e-mail amb els enllaços a les principals informacions de les diverses regidories del Consistori. Aquest servei, que encara no té data prevista de posada en marxa, serà també gratuït.

Per accedir a l’aplicació de subscripció d’alertes per SMS faci clic aquí.