22.6.10

Divendres 25 de juny a les 19,30h a l´Hotel d´Entitats
DEFENSAR CUBELLES I EL GARRAF A BARCELONA I A MADRID

Mª Lluïsa Romero,alcaldessa de Cubelles
Mila Arcarons, Diputada al Parlament de Catalunya
Assumpta Baig, Senadora
Sixte Moral, Diputat al Congrés

Conèixer de prop ,com es gestionen al Parlament de Catalunya, al Congres i al Senat ,qüestions que ens afecten directament, al Garraf i a Cubelles i a traves d´ una senadora ,una diputada i un diputat reconeguts ,es un luxe a tenir en compte en aquesta proposta .
Cubelles ha segut molt generosa i poc ha rebut a canvi dels inconvenients evidents en aquets últims anys. Una tèrmica imposada i envoltada d’una zona urbana i sota l´ amenaça de una nova ampliació, aquesta vegada com a cicle combinat, una entrada a la autopista que grava econòmicament a usuaris i que afecta a Cubelles especialment,i com no ?per si no fos poc tenim mes despesa en el transport ferroviari ja que tots els dies veïns del nostre municipi es desplacen obligats per la feina laboral, i . que pertanyent a Barcelona, no disposem de les mateixes avantatges .A mes de les qüestions que Catalunya defensa a Madrid i que a tots ens preocupen, en tenim d´ afegides .
Divendres teniu l´ ocasió de escoltar el que diuen els nostres invitats i a la vegada qüestionar amb un col·loqui el que desitgeu esbrinar .

Us esperem !

Segona setmana PSC Cubelles Futur
Agrupació Local del PSC de Cubelles te el plaer de convidar-vos