15.7.10



Comença l'Aeròbic a la platja Llarga
Font: Ràdio Cubelles

L’Esplatja’t torna aquest estiu a Cubelles amb esports, jocs i tallers la platja, a partir del 19 de juliol
Aquest matí han començat les jornades d’aeròbic a la platja Llarga de Cubelles. Una activitat que es farà durant el mes de juliol i el mes d’agost, els dimarts i dijous, a partir de les 11 del matí.
D’altra banda, l’Esplatja’t torna aquest estiu a Cubelles. Esports, jocs i tallers la platja centraran novament les activitats que arrencaran el 19 de juliol i fins el 13 d’agost. Així de dilluns a divendres es faran activitats lúdiques i dinàmiques a les platges, totes les tardes a partir de dos quarts de cinc i fins les set de la tarda, a la platja de la Mota de Sant Pere. Les activitats, que seran gratuïtes, estan dirigides als infants d’entre 4 a 14 anys.
Pel que fa a l’oferta esportiva, es faran jocs de xarxa com ara volei, bàdminton, tenis platja, center ball i indiaca. Una altra opció serà practicar jocs de pilota com ara futbol, rugby, hanbol i petanca. A més, els infants podran prendre part d’altres jocs com ara skipiball, reptes i cometes.
En quant a les activitats puntuals, la mainada tindrà la possibilitat de fer dansa, malabars, i participar de jocs gegants i jornades de karaoke. A més, es faran tallers de construcció d’estels, castells de sorra, collage marí i concurs de dibuix amb sorres.