19.10.10


El Ple deixa sobre la taula l’aprovació d’unes inversions finançades amb el romanent de tresoreria

Els vots favorables del PSC,PPC i el RNA no són suficients per donar suport a unes iniciatives presentades en una sessió en la que es fa pública la renúncia de Joan Rodríguez Serra al càrrec de regidor


El Ple municipal celebrat dilluns al vespre va deixar damunt la taula els vuit projectes finançats amb el romanent de tresoreria que es duien a l’ordre del dia. El suport del PPC i el regidor no adscrit (RNA), Jordi Coch, a la proposta del Govern no va ser suficient per tal d’aprovar les obres d’ampliació del cementiri, la pista de l’IES Les Vinyes, la redacció del projecte de remodelació del passeig Marítim, la virtualització de servidors , la retirada de la canonada de fecals del riu Foix, diverses inversions a la via pública, senyalització viària i millores en les instal·lacions esportives.

La proposta de deixar tots i cadascun dels punts damunt la taula va aprovar-se gràcies al suport d’ICV, CiU, ICb i EC-FIC. Per la seva banda, PSC, PPC i el regidor no adscrit, Jordi Coch per contra, van oposar-se a deixar-ho sobre la taula i preferien l’aprovació de les inversions. ERC no va emetre vot, ja que el seu regidor i cap de llista, Joan Rodríguez Serra, ha renunciat al càrrec al·ludint “motius personals i de salut” tal i com es desprenia de la carta que va adreçar-li a l’Alcaldessa i que va llegir-se a l’inici de la sessió a la que ja no va assistir. De cara al proper Ple, ERC haurà de designar a un/a substitut/a segons les seves llistes electorals.
D’altra banda, sí que va aprovar-se la modificació puntual del Pla General per corregir una errada material en uns plànols normatius. La proposta va rebre la unanimitat de totes les formacions, votació que va repetir-se en la moció que va presentar el PSC i que reclamava millores i un seguiment de les queixes adreçades a diverses administracions que gestionin les causes i les conseqüències de les inundacions als immobles pròxims a la desembocadura del riu Foix en moments de fortes pluges.