3.10.10

Diari de Cubelles
Interessant reflexió la de Jordi Coch ,al apartat de blocs de Vilanova Digital .. En un temps un pel complicat, fer determinats anàlisis pot resultar arriscat, pro potser no va mal encaminat amb la prudència en que expressa el seu pensament , encara que molts potser creuran que es motivat per interessos politics....a l´ ombra també ...i el que es vulgui dir per enredar la troca.
Ara be ,a vegades ,es tant evident i es posa tan fàcil .... Cubelles es troba en un moment complicat i el govern amb minoria ho te mes complicat encara ,per tant no afirma cap bajanada ,i son cabdals les seves opinions ,la resta i l´ opinió de cadascú es lliure i permet dir la seva.. ... Per be de tots ,veïns i veïnes,la majoria desitgem el millor pel nostre poble i cal establir ponts de diàleg ...com sembla una certa actitud per part del Govern expressada ,ara cal que l’oposició faci el que correspon ,escoltar i tractar de arribar a acords i ser prudents...

El Bloc del Coch
El govern a l’ombra

JORDI COCH

Fa molts dies que m’estic plantejant fer els meus articles amb més positivitat i no tan crítics, bàsicament per intentar posar el meu granet de sorra perquè a les properes eleccions no guanyi el partit de l’abstenció. Tanmateix, us asseguro que m’és del tot impossible. M’explicaré

VD Ple de Cubelles

El Ple ordinari de Cubelles celebrat el 20/09/2010 va ser una sessió d’aquelles feixugues i pesades, una autèntica pèrdua de temps per a totes les persones que eren a la sala, inclosos els mateixos regidors.
Sé que no està bé que sigui precisament jo qui escrigui això, però realment és el que penso; si no ho digués així, no seria honest ni amb mi mateix ni amb les persones de Cubelles.
No entraré en detalls del punts que vàrem tractar atès que seria impossible condensar en aquestes ratlles totes les barbaritats, incongruències i bajanades acumulades en quatre hores, pensades únicament per justificar el pal a les rodes que els grups a l’oposició posen cada vegada a un govern en minoria i més contra les cordes. Contínuament remenen la perdiu per trobar la manera de dir que no a tot, malgrat que sense expressar-ho explícitament. La solució és utilitzar sistemàticament el seu legítim vot personal per aturar totes aquelles accions que el govern vol portar a terme i que, en la majoria dels casos, són projectes de millora per al nostre poble i totes les persones que hi vivim.
No pot ser que passem quatre hores discutint uns temes que prèviament s’han tractat en reunions i que, a més, passen per una comissió prèvia al Ple. És cert que els grups no tenen l’obligació d’aprovar allò que prové del govern però, caram!, crec que hem de ser sincers i no fer perdre temps i diners al poble. Per què en les reunions mantingudes amb el govern no varen manifestar el que varen expressar al Ple?
No puc més que dir públicament que aquest govern que s’ha format a l’ombra no actua honestament. No treballa en defensa dels interessos de la gent de Cubelles, tan sols s’esforça a demostrar a cinc regidors del govern que ara són ells els qui manen. Això sí, sense ser-hi al capdavant i, per tant, creient que sense cap responsabilitat. Que ningú s’enganyi, no aprovaran res que no sigui a proposta seva. Cubelles, doncs, aquí tens l’ombra que has creat.
En la foscor només hi ha penombra, l’ombra distorsiona la realitat, creant temors a la gent que, d’aquí a vuit mesos, seran interpel•lats a les urnes per aquests mateixos regidors. Què els hi diran, aleshores? Miraran de vendre els mateixos projectes que en aquest Ple han frenat de totes, totes? Quina mala sombra que té aquest govern a l’ombra! I quina incoherència per afrontar un futur no gaire llunyà. El que ja no té qualificatius és el que fa CiU. Fa tres mesos que va aprovar un pressupost amb unes inversions ja previstes des del primer moment. En aquest Ple Ordinari del mes de setembre impedeix aprovar les operacions de crèdit necessàries per tirar-les endavant. Com pot aquest grup explicar al poble de Cubelles que el que era bo des del govern, ara que és a l’oposició no és vàlid? És evident que el rostre de segons quines persones, tot i que són polítics, ha de ser d’un material desconegut ja que no es pot ser tan caragirat.
Alguns vendran i difondran a tort i dret que jo també he canviat la meva decisió respecte al que vaig votar als pressupostos. És evident que sí, però amb matisos molt importants. S’han tret dels pressupostos moltes de les inversions que no eren prioritàries, encara que necessàries, com per exemple les expropiacions. Les que he votat a favor, però, són aquelles que personalment he defensat des de fa quinze anys. La diferència és que jo treballo de sempre per la gent de Cubelles, tot i estar dintre d’un partit, mentre que d’altres han de fer política de partit a costa dels vilatans. Creuen que així guanyen vots quan, més aviat, penso que n’estan perdent.
Aquest quasi prenyat que a Cubelles ens queda per passar és un embaràs no desitjat pels cubellencs però que, malauradament, hem de tirar endavant encara que els pares del govern a l’ombra només treballin perquè aquest govern hagi d’acabar avortant. Aquesta actitud ajuda a eliminar dificultats de cara al futur? O més bé n’està creant de noves? Com és possible poder arribar a acords amb qui t’ha impedit governar sense valorar la quantitat de gent que es perjudica? I tot pel bé del poble i en nom de Cubelles. Sabeu per què s’utilitza Cubelles?
La resposta és ben senzilla.