11.1.11


Nous cursos per a la gent gran
Font: Ràdio Cubelles

Ja s'han obert les inscripcions

Ja estan obertes les inscripcions a les activitats adreçades a la gent gran per als mesos de gener a abril. Les inscripcions ja es poden formalitzar a l’Oficina de Participació Ciutadana, fins el 15 de gener, mentre que la data d’inici dels diferents cursos serà a patir del 27 de gener. També es pot demanar informació al mateix Casal dels Avis trucant al telèfon 93 895 0938.

En aquesta ocasió l’oferta d’activitats inclou taller de la memòria, cursos de gimnàstica, de ioga, de country, de ball en línea, de sevillanes, i de manualitats. Les novetats però, són el curs de castanyoles, d’informàtica i de costura. La regidora de Qualitat de Vida i Serveis a les Persones, Prudència Carrasco ha explicat que "la gent gran ja ha fet una preinscripció prèvia, i això ens ha permès conèixer quin és l’interès en l’oferta dels cursos"; i ha dit també que "ara s’ha de formalitzar la inscripció". La regidora ha explicat també que "si les inscripcions dels diferents cursos es completen l’oferta total de participació de gent gran serà de 350 persones". La majoria d’activitats es faran al mateix casal d’avis municipal ha excepció del curs de gimnàstica que es farà al Centre Fitness Cubelles i el d’Informàtica que tindrà lloc a l’Acadèmia La Salle, després que l’Ajuntament hagi signat uns acords de col•laboració. Pel que fa als preus, s’ha establert uns descomptes a les persones empadronades al municipi.

D’altra banda, s’ha organitzat una sortida a l’auditori de Barcelona pel dia 11 de març per anar a veure l’obra “El Llac dels cignes”, amb l’orquestra simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. La sortida es farà en autocar des de la plaça del Mercat, a dos quarts de 8 del vespre. El preu és de 16€ i les places estan limitades a 50 persones.
Més informació i reserves al Casal d’Avis Municipal, al passeig Narcís Bardají, 1; o bé al teléfon 93 895 0938.