2.5.11

foto/Pruden Carrasco



El temps respectuós va permetre gaudir d’una jornada com la d’ahir en que el solet va acompanyar i escalfar .



Gent a la plaça ,puntaires ,paradetes i un sorteig del grup Labors de Cubelles de diferents lots que van il·lusionar. Aquest any l´Associacio de puntaires Cubellenques ,estrenaven una nina vestida per elles ,asseguda a una cadireta i el seu coixí repenjant. També aquest any es va regalar a les puntaires participants una bolseta amb un didal en que es mostrava una imatge de La Fita de Terme .



Les Dones de La Fita entitat de Cubelles volem suposar i agrair al Ajuntament i també a Jose Ordaz de la botiga Deco aquesta referència subliminal en els deu anys de la nostre entitat celebrat aquest any 2011.



També el concurs de pintura rapida va possibilitar imatges plàstiques que veurem al Centre Social exposades .Sardanes i un record visual d’Antoni Pineda del pas de Charlie Rivel per Cubelles a la sala de la Rectoria.
La setmana cultural acabarà el cap de setmana del 7 de maig amb els actes organitzats per per l'Associació de Joves de Cubelles,entitat que augura grans èxits de participació i el dia 8 el 7è Festival de Cant coral Vila de Cubelles amb la Massa Coral de Terrassa, Coral Juvenil Xalest d’Igualada, Coral Casamanya d’Ordino i el Cor l’Espiga tancara la 37a Setmana Cultural 2011. Prudencia Carrasco regidora i responsable de la Setmana Cultural 2011 es mostrava satisfeta per la participacio a tots els actes organitzats per l´Ajuntament.