23.6.11

La Policia Local prepara un dispositiu de seguretat per la revetlla
Tres patrulles en coordinació amb els Mossos realitzaran tasques de seguretat i control d’alcoholèmia


La Policia Local de Cubelles ja té a punt el dispositiu de seguretat que posaran en marxa per la nit de la revetlla de Sant Joan. La vigilància habitual s’ha ampliat a tres patrulles que realitzaran tasques de prevenció i seguretat a tot el municipi. Es controlaran les platges i les festes particulars amb l’objectiu d’evitar al màxim les molèsties que puguin ocasionar-se als veïns, així com fer respectar els horaris de tancament de bars i barsa musicals. En aquest sentit, es seguirà el ban que permet el tancament una hora més tard de l’horari habitual de cada establiment.

Aquestes tasques es faran en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, que realitzaran el suport als diferents municipis de l’Àrea Bàsica Policial del Garraf i seguint les indicacions del Servei Català del Trànsit, s’efectuaran controls d’alcoholèmia al llarg de la nit a tres punts del municipi.

Pel que fa als petards, la Policia Local ja ha fet una tasca prèvia d’enviar informació a un centenar d’entitats amb consells de seguretat i d’usos del material pirotècnic segons les seves categories.