12.6.11

Mònica Miquel, investida alcaldessa de Cubelles

Font: Ràdio Cubelles
dissabte, 11 juny de 2011



Els 4 regidors d’ICV – EuiA, els 4 d’UC-RCat i els 3 del PP formen el nou equip de Govern de Cubelles
La candidata d'ICV-EUA, Mònica Miquel ha estat investida Alcaldessa de Cubelles durant el ple de constitució del nou Ajuntament celebrat dissabte, a les 12 del migdia, a la sala de plens del Centre Social, després de rebre el suport dels 4 regidors i regidores del seu grup, els 4 d’UC-RCat i els 3 del PP.




Durant el ple els portaveus dels diferents grups polítics municipals, de menor a major representació, han donat la seva explicació de vot. La primera en prendre la paraula ha estat


Anna Martínez d'Entesa per Cubelles, que a banda de felicitar a la nova alcaldessa ha volgut agrair també al seu electorat el recolzament que li han donat aquestes passades eleccions. Martínez també ha dit que “l'aritmetica els ha situat a l'oposició", qui ha demanat al nou govern "responsabilitat, un canvi d'actituds i de valors, un govern dialogant que no canviï el que funciona bé pel fet de canviar-ho, un govern auster i, sobretot, que faci un exercici de màxima responsabilitat".



Noemí Cuadra de CIU també ha felicitat a la nova alcaldessa i ha destacat que "CIU treballarà des de l'oposició per a que es pugui viure i treballar a Cubelles"; i que "donaran suport al nou govern en tot allò que signifiqui aconseguir una Cubelles millor". Destacant també que "faran una oposició constructiva". En quant a la justificació de la abstenció del seu grup en la votació única que s'ha portat a terme al ple de constitució de les 2 propostes presentades, Cuadra ha dit que "s'han abstingut per la rapidessa que hi ha hagut en la signatura del pacte de govern".



Juani Navarrete del PPC ha promès que el nou govern al qual el PP hi està representat formant aliança canviarà la manera de fer política i que "retallaran les despeses, ajustaran l'endeutament, crearan un viver d'empresses, establiran una nova política de promoció turística amb un objectiu clar sortir de la crisi profunda que es viu actualment".



Maria Lluïsa Romero del PSC ha començat el seu discurs agraint el suport del seu electorat. Ha parlat de "la perdua del 3% del seu vot"," igual ha dit que la força més votada" que ha estat ICV-EUA. I ha recordat que "el PSC ha perdut el quart regidor per tansols 9 vots". Romero ha titllat "el nou pacte de govern de frau electoral per amagar aquesta informació", dient que "l'acord ja estava fet des de feia més de 6 mesos". Romero s'ha dirigit a la nova alcaldessa Mònica Miquel i li ha demanat "un nou taranna menys provocador i més dialogant". El PSC també ha assegurat que "treballarà per Cubelles i demostrarà que hi ha una altra manera de fer oposició".

mes a....seguir llegint a http://www.radiocubelles.net/

Escolta el podcast del ple de constitucio de 2011-06-11

Escolta el podcast del Especial Constitució de l'Ajuntament de Cubelles l'any 2007

Font: http://www.radiocubelles.net/