29.1.12

Comunicat de CATAC-IAC Cubelles en relació a la contractació del cap de la Policia Local


Des de la Candidatura Autònoma de Treballadors i Treballadores de l’Administració de Catalunya en relació a la contractació i nomenament temporal com inspector i cap de la Policia Local, un cop escoltades les explicacions per part dels responsables polítics, vol manifestar públicament la seva oposició i rebuig davant d’aquesta decisió presa per l’equip de govern

CATAC-IAC CUBELLES 29/01/2012

http://www.catac.cat
VD. Policia Local de Cubelles
Perquè comportarà què qui ocupi temporalment aquesta plaça (en aquest cas un caporal provinent d’un altre municipi) en cas de presentarsea l’oposició que es convocarà disposi d’uns mèrits que és valoraran per aquest nomenament. Fet que al nostre entendre suposa una clara discriminació contra els companys/es de la policia local que volguessin presentar-se aquesta oposició. En conseqüència, novament ens trobem davant d’una decisió que no ha valorat la trajectòria, actuació professional,coneixements, l’experiència i antiguitat del personal de la Corporació.
Incomplint els principis de mèrit i capacitat en la carrera professional i promoció interna i suposant un greuge comparatiu a la resta de personal.
Per tot plegat, novament traslladem el nostre suport i recolzament als companys del SFP en les accions i mesures que emprenguin al respecte.