2.4.12

Breus

FIRA MEDIEVAL A CUBELLES - 7 I 8 D'ABRIL

Els dies 7 i 8 d'abril, Cubelles acollirà una nova edició de la Fira Medieval.La Fira Medieval es realitzarà al nucli antic de Cubelles. Els carrers que acolliran les parades medievals, com forns de pa, arquers, tallers i espectacles, seran el carrer Major, Colom, de l’Església, Anselm Clavé i Joan Roig i Piera, i les places de la Vila, Castell i del Centre Social.

Font : http://www.turismecubelles.blogspot.com.es/



1a Milla Atlètica al barri de Mar

Font: Ràdio Cubelles

L’associació de veïns de Mar organitza aquest certamen que tindrà lloc el 7 d’abril

L'Associació de Veïns del Barri de Mar ja té enllestida la celebració de la primera cursa Milla Atlètica. La prova tindrà lloc el dissabte 7 d'abril, coincidint amb la Setmana Santa, i farà el tret de sortida a dos quarts de deu del matí. Tant la sortida com l'arribada serà a la cruïlla entre el passeig Marítim i l'avinguda Mediterrani.

La primera Milla Cubellenca constarà de 1.600 metres i els participants hi prendran part esglaonadament en sèries de 15 a 20 corredors. Els tres primers classificats es classificaran a la final de cada categoria. Els participants es dividiran per edats; els més petits, de 6 a 10 anys; els infantils, de 10 a 15, i els adults. Els més joves només donaran una volta al circuit de 820 metres i la resta en faran dues. Les inscripcions es podran fer efectives durant el mes de març al centre social, al poliesportiu i a l'oficina de turisme de la platja. El preu serà de tres euros, excepte els menors de 10 anys que hi podran participar gratuïtament.

http://www.radiocubelles.net/