22.2.05

EL PLE DE L'AJUNTAMENT, A FAVOR DEL DESMANTELLAMENT DE LA TÈRMICA

Tot just una setmana després que des d'ICb demanessim públicament la unitat i la col.laboració de tots els grups polítics per sol.licitar el desmantellament de la tèrmica i l'eliminació de la zona energètica del proper Mapa Energètic de Catalunya, el Ple de l'Ajuntament va aprovar ahir els dos punts.
L'acord, que omple de satisfacció totes les persones d'ICb que col.laboren en aquesta qüestió, es va produir hores després que EC, PSC, ERC i ICv votessin la desaparició de la Comissió de Seguiment que portava nou mesos treballant aquesta qüestió.
La primera valoració des d'ICb és de satisfacció per l'acord adoptat, que supera les espectatives d'ICb en aquest tema, ide valoració positiva del canvi d'opinió per part de diversos representants de les seccions locals dels partits nacionals que fins fa pocs dies qüestionaven encara la possibilitat que l'Ajuntament poguès adoptar l'acord aprovat ahir per unaniminat.

Més informació, clikant aquí
El ple de Cubelles aprova demanar a la Generalitat el desmantellament de la Tèrmica i la desqualificació de la zona energètica

Acord històric a la sala de plens de l'Ajuntament de Cubelles per seguir treballant pel desmantellament de la Tèrmica i l'eliminació de la zona energètica

3 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS, FELICITATS i FELICITATS A ICb per aconseguir que tothom es mulli i doni la cara contra la termica. Ja n'estem fats del fum!!

Anònim ha dit...

Gràcies ICb per haver tret a la llum un tema que preocupa molta gent i que ningú tena el coratge de tirar endavant.
Pere R.

Anònim ha dit...

Us escric per dir-vos que no us preocupeu pels que us acusen de ser "independent". Vaig sentit el ple de l'ajuntament i si "independent" vol dir defensar Cubelles per sobre de tot, visca els independents i visca ICb. Ànim.