16.2.05

LA PREGUNTA DE LA SETMANA

¿Què opines de la proposta d'ICb d'aconseguir la unió de tots els grups polítics del Parlament per eliminar la tèrmica de Cubelles al proper Pla Energètic que està redactant el Govern del Tripartit?

Podeu respondre a l'apartat "comments"

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Clar i català. Molt bé. I com deia algú en algun comentari, felicitats a Xavier Grau per defensar clarament el que penseu.
No feu cas als que us critiquen malament. Us tenen ràbia.
Ramon

Anònim ha dit...

He oido los comentarios de Jordi Coch y no tienen desperdicio,que morro tienen! no merecen ninguna credibilidad,lo único que les fastidia es que ICb les ha puesto entre las cuerdas y no hablemos del señor Fernanadez a quien todos conocemos,dudo que grupos como Greenpeace y ecólogistas con un trabajo detrás serio les ofrezcan credibilidad,y si es así me decepcionaria mucho ,no hace falta más que rasquen un poco verán que ha hecho hasta ahora por Cubelles el tal señor Fernanadez ,y duele que gente que se dice próxima a ICv vayan de la mano de este personaje mal favor les hacen a los verdes de ICv.

Anònim ha dit...

Fa poc que visc a Cubelles i no entenc la por que alguns polítics tenemn al tema de la tèrmica. Perquè no s'han pronunciat tot en contra d'aquesta indústria tan contaminant i només ICB demana obertament el desmantellament. Els altres partits no ens enganyaran quan vinguin les eleccions i ens diguin que es preocupen per Cubelles. Amb el tema de la tèrmica estan tapant el cul als seus jefes de Barcelona. De pena.

Anònim ha dit...

Molt bé per la proposta d'ICb i demano des d'aquí a tothom que col.laborem per treure aquesta central que fa tants anys que ens contamina. Si PSC, ICV i ERC ara la volen mantenir, que se l'emportin a Barcelona, o és que allà els fa por que no els votin i aquí passen de tot?