1.2.05

LA QUALITAT DE L'AIRE AL GARRAF, SEGONS ECOLOGISTES EN ACCIÓ

S'ha fet un seguiment de 30 estacions automàtiques, de les que 2 corresponen al Garraf (Vilanova i la Geltrú i Cubelles).
- Zona del Llobregat - Garraf
El total d'estacions que ha estat objecte de seguiment ha estat de 8. Cal remarcar el cas problemàtic de les estacions de Cubelles i Gavà (C/Girona -C/Progrés) que no funcionen des de mitjans de l'estiu. Malgrat que ens consta que en el cas de Cubelles s'està fent el seguiment amb unitats mòbils, la web del DMAH no ofereix informació del canvi de seguiment, de les dades obtingudes ni de a qui cal adreçar-se per demanar-la.
Hospitalet de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts i Martorell es consoliden com a llocs a on calen aplicar mesures urgents per millorar la qualitat de l'aire, i resulta curiós el cas de El Prat de Llobregat que, havent donat un bon nivell de funcionament de les estacions durant l'estiu, així com un nivell de contaminació molt baix, inverteixi aquesta situació a la tardor, amb nivells de superacions d'òxids de nitrogen considerables.
Llegir l'informe complent clikant aquí:
http://www.ecologistesenaccio.org/temes/aire/seguiment/qualitatairebcn.htm
INFORMACIÓ SOBRE LA QUALITAT DE L'AIRE A BARCELONA:
http://www.quediario.com/blogs/2543/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Recordo perfectament que des del Departament de Mediambient (ICV-VERDS) havien projectat donar informació sobre l'índex de contaminació en els programes del temps de TV3, de la mateixa manera que és donen les temperatures. Que ha passat? Ara ja no interessa? Potser els ciutadans serien més conscients dels problemes de contaminació i tindrien alguna cosa a dir sobre el proper Pla Energètic. Qui sap!