8.5.05

STOPENDESA INFORMA

STOPENDESA REPARTEIX UN DOSSIER INFORMATIU SOBRE LA HISTÒRIA I ELS EFECTES CONTAMINANTS DE LA TÈRMICA DE CUBELLES

Seguint en la seva linia de facilitar el màxim d'informació sobre les efectes gravíssims de contaminació de la Tèrmica de Cubelles, la Plataforma STOPENDESA CUBELLES d'oposició a la construcció de quatre noves centrals tèrmiques a Cubelles està distribuïnt entre la població un ampli DOSSIER INFORMATIU on es recull la història de la instal.lació de l'actual Central Tèrmica i s'aporten diversos textos científics on s'exposen els greus efectes contaminants sobre la salut de les persones i l'entorn.
La informació, que també està disponible a la pàgina web d'ICb (www.cubelles.ca), explica la lluita contra l'actual central tèrmica i aporta els papers i documents oficials dels anys 70 on s'explica com es va procedir a la install.lació de la tèrmica. A més, es poden llegir els documents i informes oficials de l'Ajuntament d'aleshores (encara en plena Dictadura franquista) i els acords als quals es va arribar per facilitar la instal.lació a Cubelles d'aquest indústria altament contaminent.
Per obtenir el dossier informatiu visita www.cubelles.ca (apartat STOPENDESA) o bé envia un correu electrònic a stopendesa@yahoo.es