24.9.05

LA PREGUNTA DE LA SETMANA

Per garantir la comunicació i els accessos dels veïns a la Mota de Sant Pere i Clot del Bassó ¿cal plantejar millors solucions que la construcció d'un pont car, agressiu mediambientalment i que no resol la conexxió a través dels carrers previstos?

Informació complementària:
El ple aprova unànimement iniciar el procediment de construcció del pont del Foix
La nova infraestructura viària costarà 1,6 milions d’€ i es construirà enllaçant els carrers Lleida i Pompeu FabraEl ple de l’Ajuntament de Cubelles va aprovar en la darrera sessió plenària, celebrada el 19 de setembre, la construcció d’un pont de connexió de les dues lleres del riu Foix, a l’alçada de la desembocadura. La nova infraestructura té un pressupost d’1.593.823,93 € i enllaçaria les dues lleres del riu pels carrers Lleida i Pompeu Fabra.
Podeu votar a través de l'apartat "comments" o enviant un e-mail a ICb_FORUM@yahoogroups.com
L'OPINIÓ d´ICb
ICb ha aprovat inicialment el projecte de construcció del pont, supeditat a l'aprovació del pressupost del 2006, amb la intenció d'obrir el debat ciutadà entorn d'aquesta problemàtica però sense renunciar a altres alternatives més ràpides, de més eficàcia, de més respecte mediambiental i que prevuen el creixement futur de la zona. ICb us proposa participar en aquest procés de debat i discussió participativa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Un puente sobre el recorrido de la desembocadura afeará el paisaje tan bonito que se divisa desde la zona del poliesportivo por su impacto ambiental.Seria posible otra via alternativa? y en un lateral,sobre la via del tren?