3.10.05

TOTS ELS PARTITS EN CONTRA DE LA COMISSIÓ ESPECIAL D'ESTUDI SOBRE LA CENTRAL TÈRMICA

La majoria de partits amb representació al Ple de l'Ajuntament de Cubelles, excepte ICb i CiU, s'han posat d'acord per "liquidar" la Comissió Especial d'Estudi sobre la Central Tèrmica i facilitar així que la companyia faci el que vulgui a Cubelles per no molestar les "grans direccions" de Barcelona.
La Comissió, que es va crear el 17 de maig de 2004, després d'una important pressió popular i ciutadana amb el suport polític d'ICb de manera destacada ha estat eliminada amb els vots a favor d'EC-FIC, PSC, ICV, ERCi PP. Només ICb i CiU defensen que aquesta Comissió Especial d'Estudi sobre la Central Tèrmica es mantingui per protegir al màxim els interessos de Cubelles i de la seva ciutadania.
L'OPINIÓ D'ICb
Segons va exposar el regidor d'ICb Xavier Grau durant el Ple de dissolució de la Comissió, "la feina era interessant per mantenir el posicionament unitari que des del febrer tenien tots els grups polítics". ICb va demanar també que la noticia de la dissolució de la Comissió es comuniquès a totes les entitats del municipi de Cubelles així com als ajuntaments de la comarca del Garraf.
Per més informació vegeu l'apartat de la PLATAFORMA STOPENDESA a www.cubelles.ca