2.11.05

DE BONA TINTA!!!
ICb: independents però amb bons contactes...

ESPECIAL ESTATUT D'AUTONOMIA I "CADA UNO CON LA SUYA"!!!
Revolta interna al PSC contra l'Estatut
Ens comenten alarmats al PSC que hi ha aires de revolta interna al partit a causa de la defensa de l'Estatut, perquè es multipliquen els dirigents que temen que comportarà una veritable debacle per als socialistes siguin quin sigui el resultat del tràmit a Madrid. Els arguments són en base a espuris interessos electorals, i van acompanyats d'una critica frontal a Pasqual Maragall, de forma totalment injusta. El culpen d'haver engegat aquest procés de reforma, tot i que obliden que és el que va permetre al PSC obtenir la presidència de la Generalitat. Al partit situen en aquest parer hooligan José Montilla, que intenta que la trencadissa sigui el més petita possible una vegada ja ha dilapidat políticament Maragall, i també José Zaragoza i Manuela de Madre, a banda de dirigents locals com Manuel Bustos i Joan Ferran.
Dirigents d'ERC ja donen per acabada la legislatura
Diversos dirigents d'ERC estan comentant aquest dies que donen per acabada la legislatura catalana, amb l'únic dubte de quan s'han de convocar les eleccions. Tot podria estar relacionat amb el moment que l'Estatut s'encalli al Congrés, les primeres setmanes de febrer. Segons diuen al partit, són d'aquest criteri d'anar ja a un clar distanciament dels socialistes a Catalunya Joan Puigcercós i Jordi Portabella, mentre que Josep-Lluís Carod té dubtes. Puigcercós va quedar astorat del grau de degradació política en què ha caigut el tripartit, en les tenses reunions celebrades dilluns. Una situació que, en l'estat en què ha quedat Pasqual Maragall trinxat pel PSC i quan ja se sap que se li busca recanvi, és impossible que millori seriosament.
Maragall llança la tovallola, però donarà temps a escollir un nou candidat del PSC
El president de la Generalitat ha decidit plegar, perquè en el sopar que dilluns a la nit va fer amb els màxims dirigents del tripartit no li van acceptar de cap de les maneres el canvi de govern que volia fer per acabar amb els regnes de taifes dins l'executiu. Maragall va sortir del sopar molt enfadat, segons comenten a presidència. "Fins als nassos".
Més informació clikant aquí