10.7.06

Concert M-Clan

En commemoració del 25è aniversari de Ràdio Cubelles (107,5 FM), l'emissora municipal organitza una festival musical que tindrà com a gran protagonista el grup M-Clan.
El concert tindrà lloc el 15 de juliol al Poliesportiu de Cubelles. La banda M-Clan presentarà a Cubelles el seu nou disc recopilatori “Retrovisión 1995-2006”, que va sortir al mercat el 19 de juny. El disc recull 15 èxits del grup i dos temes nous: “Oigo Música” i “Bananas”. A més, l’edició conté un DVD amb tots els seus videoclips i 12 temes en directe, estrets del concert de fi de gira que va tenir lloc el passat 27 d’octubre a la Plaça de Toros de Múrcia.
Així mateix, els grups que conformen l’associació juvenil FreeRock actuaran en el mateix recinte, abans i després dels artistes principals.
Les entrades estaran a la venda a l’emissora Ràdio Cubelles (93 895 03 26), les Oficines de Turisme i el Centre Social de Cubelles; i a les botigues Gong Discos (Valls), Discos Quik (Reus), Discos Arsis (Tarragona), Discos Novax (El Vendrell), Casa Andreu (Vilanova) i Disco Star (Vilafranca), al preu de 8 €. A taquilla, les localitats costaran 12 €.
Lloc: Poliesportiu Municipal - Camp de FutbolAdreça: Av. Onze de Setembre, s/n
Preu: 8 € anticipada; 12 € taquilla
Entitat organitzadora: Ràdio Cubelles i Ajuntament de Cubelles


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ya era hora que Cubelles trajera a un grupo, como MClan. No objetaré nada de éste concierto, que creo que por ser el primero, ha sido todo un éxito. Muy bien por los organizadores.