4.12.06

Educació i Joventut
El projecte del nou gimnàs del Charlie Rivel ja està acabat i resta pendent de la licitació de les obres.
Les noves instal·lacions tindran uns 400 metres quadrats i tindran un accés directe al carrer.

El projecte de construcció del gimnàs del col·legi públic Charlie Rivel segueix les fases tècniques corresponents. Després de la seva concessió i amb el projecte tècnic acabat resta pendent la licitació de les obres a través de concurs públic.
La regidora d’Educació, Pilar González assegura que “es tracta d’un gran projecte que ha estat vist amb bons ulls també per la direcció del centre”. González considera que "l’objectiu d’aquest projecte és recuperar l’excel·lència dels primers anys de l’escola, en quant a equipaments i espais educatius, a fi de poder desenvolupar plenament el projecte educatiu de centre".
El nou gimnàs tindrà uns 400 metres quadrats i accés directament des del carrer, perquè no interrompi les classes que es realitzin al centre. Entre els futurs plantejaments del nou gimnàs no es descarta obrir aquest servei a la ciutadania un cop se signi un conveni per compartir el seu ús, tal i com s’ha fet amb l’obertura del servei de biblioteques dels diferents centres educatius a través del projecte .edu.
El nou gimnàs, que estarà ben equipat, tindrà una estructura escalonada i es construirà al costat de les pistes de bàsquet quedant ben integrat amb l’entorn. Amb aquesta actuació es dóna resposta a una llarga reivindicació de l’escola, de l’Associació de Mares i Pares (AMPA) i en general de tota la comunitat educativa, que des de l’any 1999, demanava aquest equipament.
Ràdio Cubelles Divendres, 01-12-2006
www.cubelles.com