15.2.07

Alcaldia

Dilluns, ple ordinari municipal. La sessió serà transmesa en directa a través de Ràdio Cubelles (107.5 FM)
L’Ajuntament de Cubelles celebra dilluns una sessió plenària ordinària en la que es portarà a votació, dins els 13 punts de
l'ordre del dia, la divisió de la secció electoral número 5 del municipi de Cubelles, així com el resum numèric corresponent a la revisió del padró municipal d’habitants a data 1 de gener de 2006. Un altre dels punts serà la modificació puntual del Pla Parcial del Polígon industrial Les Salines, al terme municipal de Cubelles.
A l'apartat de mocions, el grup municipal d'ICb presentarà una moció oberta a tots els grups polítics per a la constitució oficial de la comissió d'informació i treball sobre la construcció d’una nova central tèrmica a Cubelles.
El ple municipal serà transmès en directe a través del 107.5 de la FM o a través
d'internet.
Ràdio Cubelles Dijous, 15-02-2007
www.cubelles.com

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai havia vist que un grup sol que està al govern presentés una moció. O, es presenta conjunta o a cada ú ja sap el que li toca. Que tingueu sort, però això no pot prosperar mai.

Anònim ha dit...

Solament els demano un favor, per a vostès mateixos, i per al poble de Cubelles...NO PERMETIN UNA NOVA CENTRAL TERMICA "DINTRE" DE ZONES HABITADES, ÉS UN DISBARAT

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo con el anónimo, fuera Térmica, no se puede permitir que instalen otra termica de ciclo conbinado.

Ya la hemos aguantado bastantes años, ahora ya se la pueden llevar a otro sitio.
Un vecino de las Salinas

Anònim ha dit...

M'afegeixo al primer comentari, o esteu bojos o sou massoques,aquesta mocio no te futur, que voleu quedar a la l'historia com el partit antitermic del segle XX1???Haurieu d'haver buscat el consens abans de portar-la a ple.

Anònim ha dit...

En que ha quedado la moción ? vaya xurro !!!
las salinas

Anònim ha dit...

La moción se ha quedado encima de la mesa para debatirla.
Pedro

Anònim ha dit...

totalment d acord amb el tema de la mocio, el problema es que el concens ja i era i aqui l unic que la trencat ha sigut el grau, ningu mes.Be ha fet de grau, enbolica que fa fort, mes fum no xavi?