28.2.07

Governació

El 8 de març s'expedirà el DNI a les dependències de la Policia Local
Serà una jornada única i només s'atendrà a 100 persones, prèvia inscripció

L'Equip Rural del DNI del Ministeri de l'Interior realitzarà la renovació del Document Nacional d'Identitat a les dependències de la Policia Local de Cubelles el proper 8 de març. Serà una jornada única en què només s'atendran 100 sol·licituds, prèvia petició d'hora.
Des de fa mesos, l'Ajuntament de Cubelles treballa per aconseguir que aquest equip rural porti a terme la renovació del DNI a la mateixa vila. Per a demanar hora cal adreçar-se, de dilluns a divendres, de 10,30 a 14 h., a la Prefectura de la Policia Local (C. Arles de Tec, s/n) o bé trucant al telèfon 93 895 01 32 (demanar per Susana Sànchez).

Documentació necessària
Per a la primera inscripcióPer a sol·licitar l’expedició del DNI, és imprescindible la presència física de la persona a qui se li ha d’expedir, l’abonament de les taxes legalment establertes en cada moment i la presentació dels següents documents:
Certificació literal del naixement expedit pel Registre Civil corresponent. Només seran admeses les certificacions expedides amb una antelació màxima de 3 mesos a la data de presentació de la sol·licitud d’expedició del DNI.
Dues fotografies recents a color de la cara de la persona sol·licitant, mida 32x23 mm, amb fons uniforme clar i llis, de cara amb el cap totalment descobert i sense ulleres de vidres foscos, o qualsevol altre complement que pugui impedir o dificultar la identificació de la persona.
Certificació o volant d’empadronament de l’Ajuntament on el sol·licitant tingui el seu domicili, expedit amb antelació màxima de 3 mesos des de la data de la sol·licitud del DNI.

Per a la renovació
La renovació es portarà a terme mitjançant la presencia física del titular del Document, que haurà d’abonar la taxa corresponent i presentar els següents documents:
Dues fotografies recents a color de la cara de la persona sol·licitant, mida 32x23 mm, amb fons uniforme clar i llis, de cara amb el cap totalment descobert i sense ulleres de vidres foscos, o qualsevol altre complement que pugui impedir o dificultar la identificació de la persona.

DNI anterior.
En el cas de canvi de domicili, respecte del que figuri en el Document anterior, Certificat o volant d’empadronament (expedit amb antelació màxima de 3 mesos des de la data de la sol·licitud del DNI.
En el cas de variació de dades de filiació, Certificat del Registre Civil.
La pèrdua, sostracció, destrucció o deterioració del document, comportarà l’obligació del seu titular de proveir-se immediatament d’un duplicat, que serà expedit en la forma i amb els requisits indicats per a la renovació, pel que haurà d’aportar-ne una fotografia més, que, junt a la seva signatura i la impressió dactilar, servirà de comprovació de personalitat.
Departament de Comunicació Dimecres, 28-02-2007
www.cubelles.com

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo celebro,será ya de fijo?
Martín

Anònim ha dit...

Aprovecharemos para renovarlo.