26.2.07

Participació Ciutadana i Comunicació

Jordi LLompart rep el primer Micròfon d’or de Ràdio Cubelles.
L'emissora municipal va cloure els actes divendres passat davant una nodrida representació dels col·laboradors que han passat per Ràdio Cubelles en els últims 25 anys.

El periodista i director de cinema cubellenc Jordi Llompart va rebre divendres, durant la festa de cloenda dels 25 anys de Ràdio Cubelles, el premi Micròfon d’or de Ràdio Cubelles. El guardó, nascut des de la comissió dels 25 aniversari, és un reconeixement a persones o mitjans de comunicacions que hagin destacat pel seu treball dedicat dins el món periodístic, tant sigui a nivell local com comarcal o provincial.
La directora de Ràdio Cubelles, Àngels Fuster, va ser l'encarregada de lliurar-li una rèplica d'or del trofeu dels 25 anys, un micròfon clàssic que Llompart va rebre per la seva important trajectòria en el món de la comunicació i donada la teva participació activa com a director d’una de les èpoques de Ràdio Cubelles.
Seguidament es va projectar un vídeo que repassava talls de veu i imatges de l’època, així com un recull del que ha estat un any d’actes commemoratius dels 25 anys. A continuació, els treballadors de Ràdio Cubelles van fer entrega de diversos trofeus als programes i col·laboradors més antics en actiu de l’emissora. La festa va continuar amb un sopar en què van participar més de 200 persones i va reunir a una nodrida representació dels col·laboradors que han passat per Ràdio Cubelles en els últims 25 anys.
L’equip actual de l’emissora municipal va bufar les espelmes demanant un desig comú: uns nous estudis per a Ràdio Cubelles. Paral·lelament, els assistents a la festa van rebre com a obsequi una bossa de regals que contenia, entre d'altres coses, una samarreta commemorativa. La nit es va tancar amb els parlaments de l'Alcalde de Cubelles, Josep Marcillas, i l’actuació en directe de la Banda del Drac.
A més, per celebrar els 26 anys, l’emissora municipal va oferir divendres passat un programa especial que recollia les veus del passat i del present de Ràdio Cubelles, i va estrenar una unitat mòbil. L’emissora encara des d’avui una nova etapa i prepara canvis en la seva programació.
Ràdio Cubelles Dilluns, 26-02-2007
www.cubelles.com