22.2.07

Ha mort Eduard Granell

Aquesta matinada ha mort un veí de Cubelles anomenat Eduard Granell.
Tothom lligat a un entorn molt restringit de la gent que forma part de les arrels del poble, coneix de qui parlem ,el poble ha crescut i ja comencem a ser tothom només una data del padró. Aquest no es el cas.
Home afable, li agradava passejar, i sovint el trobaves segut al banc de la església parlant amb gent de Cubelles, veïns o qui sap amics propers d´ altres temps o prenen un cafè amb la bossa de pa a les mans ,o el veies de lluny encara fa poc temps vigilant el seu camp proper a la plaça del mercat.
Excel·lent fotògraf i que potser desconeix gent a qui no ha arribat la seva obra i que caldria estimar i donar a conèixer , ja que ell estimava Cubelles i qualsevol reflexa de llum que la matinada li oferia de Cubelles ,aprofitava amb la seva camera de fotos immortalitzar el moment que ja era únic ,una flor ,una posta de sol o una imatge puntual quedava registrada .
Pare i avi dels seus ,acompanyat per els records li donem l´ adéu, i si existeix un paradís a ben segur s´emportarà imatges de Cubelles per mostrar .

Diari de Cubelles