28.5.07

Eleccions Municipals 2007


EL PSC VALORA POSITIVAMENT EL SUPORT ELECTORAL QUE PERMET DOBLAR EL NOMBRE DE REGIDORS A CUBELLES


L’Agrupació Local agraeix a la ciutadania el seu recolzament tot i que lamenta l’elevat índex d’abstenció
L’Agrupació Local del PSC valora positivament el resultat electoral obtingut a Cubelles i el considera especialment significatiu després d’haver realitzat una campanya en positiu, a peu de carrer i donant prioritat al debat sobre els problemes que preocupen realment el conjunt de la ciutadania.
El PSC de Cubelles vol agrair a totes les persones que han donat el seu suport electoral a la formació que ha realitzat una important aposta de renovació i de futur que ha estat recolzada de manera que s’ha passat de dos a quatre regidors i regidores.
Al mateix temps, l’Agrupació Local vol agrair el compromís cívic de totes les persones que van acudir a les urnes durant la jornada electoral de diumenge i lamenta l’elevat índex d’abstenció registrat al municipi de Cubelles.
Del primer anàlisi de les dades electorals, el PSC destaca la importància d’haver-se convertit en la segona força del municipi (fins ara era la quarta) i de ser l’únic grup polític els representants del qual no han rebut càstig a les urnes malgrat haver format part del govern municipal en aquesta legislatura.

MÉS INFORMACIÓ A:

http://cubelles.socialistes.cat