4.5.07

Participació Ciutadana i Comunicació

Onze formacions polítiques concorreran als propers comicis electorals Ràdio Cubelles farà un seguiment de tot el procés electoral durant el mes de maig

Un total d'onze formacions polítiques concorreran el proper 27 de maig a les eleccions municipals a Cubelles. Als grups d'Entesa per Cubelles, CiU, ICV, PSC, Iniciativa per Cubelles, PPC i ERC, repeteix el Grup Independent 19 i s'hi sumen per primer cop les formacions Socialistes per Cubelles, Partit Humanista i Partit Comunista del Poble de Catalunya.

L'emissora municipal Ràdio Cubelles (107,5 FM) farà un seguiment dels comicis electorals durant tot el mes de març. Actualment s'està fent una atenció especial al cobriment dels actes pre electorals que els diferents grups polítics porten a terme.

La programació especial Eleccions 2007 començarà l'11 de maig, amb l'inici de les entrevistes als candidats del PCPC (11 de maig), PH (14 de maig), SCu (15 de maig), Gi-19 (16 de maig) ERC (17 de maig), PPC (18 de maig), ICb (21 de maig), PSC (22 de maig), ICV (23 de maig), Ciu (24 de maig), i EC-FIC (25 de maig). Totes aquestes entrevistes s'emetran en directe a les 13 hores, dins el magazine Denominació Cubelles, i es reemetran a les 20 hores.

Debats Així mateix, els grups polítics que concorren a les properes eleccions municipals van acceptar celebrar de dos debats. El primer tindrà lloc el 21 de maig, a partir de les 20 hores en directe per Ràdio Cubelles, amb la presència dels líders de les formacions que actualment no tenen representació municipal (PCPC, PH, SCu i GI-19). El segon dels debats tindrà lloc a la mateixa hora el dimecres 23 de maig, amb la presència de les forces que en aquest moment tenen representació al Ple de l'Ajuntament de Cubelles (ERC, PPC, ICb, PSC, ICV, CiU i EC-FIC). Ambdós debats tindran lloc al Cinema Mediterrani i es podran seguir en directe per l'emissora municipal.

Ja per tancar el seguiment electoral, el 27 de maig, Ràdio Cubelles desplegarà tot el seu equip de professionals i col·laboradors per ser el referent informatiu del municipi. Al matí es farà una primera edició del programa especial Eleccions 2007. A la tarda es reprendrà el programa amb el seguiment del tancament de les meses electorals i el recompte dels vots, i es comptarà amb les valoracions de tots els caps de llista de les formacions que es presenten als comicis.


Departament de Comunicació 04-05-2007
www.cubelles.com