14.8.07

Promoció Cultural i Festes i Tradicions

L'obra "Pels pèls" es reprograma per diumenge 19 d'agost

La pluja va obligar a suspendre-la el passat diumenge

La regidoria de Festes i la companyia teatral Pels pèls han pactat la reprogramació de la representació per al proper diumenge, 19 d'agost. La bona predisposició de la promotora de l'espectacle i el fet que l'Ajuntament de cubelles tingués l'espectacle assegurat permetrà que finalment els cubellencs i cubellenques puguin gaudir d'un dels muntatges de més èxit de la temporada.

L'escenari tornarà a estar ubicat a la vela de la plaça del Mercat i l'espectacle s'iniciarà a les 10 de la nit.

El públic que va anar el passat diumenge, quan es va haver de suspendre per la forta tempesta de vent i aigua, van rebre una entrada de color groc que els servirà per tornar a accedir al teatre. Aquelles persones que el dia 19 no puguin assistir, poden passar a partir d'avui mateix i fins divendres pel Centre Social de Cubelles (C. Joan Roig i Piera, 3-5) on se'ls abonarà l'import de l'entrada. Així mateix, les entrades que es retornin es posaran a la venda el mateix diumenge a la vela de la plaça del Mercat a partir de les 8 del vespre al preu de 9 €, per permetre a les persones que desitgin accedir a l'espectacle.

Cal recordar que la forta tempesta que va afectar a Cubelles la nit de diumenge 12 d'agost va obligar, per motius de seguretat, a suspendre l'obra de teatre Pels pèls. Tant els responsables de la companyia com els de l'Ajuntament de Cubelles van prendre aquesta decisió davant el perill que representava tant pels artistes com per al públic assistent la celebració de l'espectacle en les condicions atmosfèriques existents.

La tempesta va fer acte de presència just en el moment en què s'obrien les portes de la gran vela instal·lada a la plaça del Mercat. Amb les entrades exhaurides, gairebé un miler de persones esperaven impacients l'inici de l'obra teatral Pel pèls, dirigida per Abel Flok. Mentrestant, la climatologia anava empitjorant, fins al punt que l'aire va posar en perill l'estructura de l'escenografia, tant pel que a la il·luminació com a l'escenari. Igualment, els prop de 17 litres per m2 que van caure en poc més de 3/4 d'hora, van començar a posar en perill els elements elèctrics de l'espectacle, cosa que va aconsellar decantar-se per la suspensió.

L'Ajuntament de Cubelles vol agrair a la ciutadania assistent a l'espectacle la seva comprensió i col·laboració. Així mateix, recomana que estiguin atents als mitjans de comunicació municipals (Ràdio Cubelles i la web municipal) i comarcal sobre les novetats de la reprogramació de l'obra.

Departament de Comunicació Dilluns, 13-08-2007

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tenim que felicitar al Govern per la seva diligencia en la nova proposta.Es nota que la sang nova fa moure montanyes.

diari ha dit...

Noemí un aplaudiment !vaig anar a veure la comedieta molt divertida i esperem que podem veure teatre sovint.
Lluïsa