20.11.07


Comencen els actes de commemoració del Dia Internacional contra la violència de gènere


Els actes centrals tindran lloc el cap de setmana



Els actes de commemoració del Dia Internacional contra la violència de gènere, organitzats per la regidoria de Serveis a les Persones i Polítiques d'Igualtat, ha començat avui amb la posada en escena de l'obra Prevenim la violència! Ja n'hi ha prou... dirigida a la comunitat educativa. Els alumnes del CEIP Vora del Mar i els del CEIP Charlie Rivel l'han vist aquest migdia, mentre que dijous ho faran els de l'IES Cubelles.


Els actes oberts a tota la ciutadania començaran divendres. A les 8 del vespre, a la sala d'actes del Centre Social (C. Joan Roig i Piera, 3-5), es portarà a terme una conferència presebrada per la regidora de Polítiques d'Igualtat, Prudencia Carrasco, i en la que intervindran l'advocada Montserrat Tur i la cap dels Mossos d'Esquadra al Garraf, Rosa Maria Gubianes.


Dissabte, a les 7 del vespre, la plaça de la Vila serà l'escenari d'una concentració i encesa d'espelmes en record a les víctimes de la violència de gènere de l'any 2007. Seguidament, el centenari Cor l'Espiga oferirà un concert a la mateixa plaça.


La música, en aquest cas la dels alumnes del Taller de Música Pizzicato, també serà protagonista de les activitats de diumenge 25 de novembre, Dia internacional contra la violència de gènere. A les 12, l'Alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, farà lectura del manifest oficial de la jornada i, seguidament, els alumnes del Taller de Música Pizzicato oferiran un petit concert.


Aquesta jornada reivindicativa se celebra cada 25 de novembre arreu del món, però els actes al nostre municipi començaran uns dies abans.