10.11.07








(fotos/arxiu Diari de Cubelles)

M.Trives/Diari de Cubelles


Audiència pública sobre el projecte del pont del riu Foix al Cinema Mediterrani
L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de Cubelles, Ma Lluïsa Romero,elprimer tinent d’alcalde, Joan Albet; el segon tinent d’alcalde, Joan Serra; l’arquitecta municipal, Marga Pomares; i el redactor del projecte, Àlex Marín.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Cubelles va convocar divendres 9 de novembre, a les 8 del vespre al Cinema Mediterrani, una audiència pública per a informar a la ciutadania del projecte de construcció del pont de connexió entre les dues lleures del riu Foix.
La infrastructura viària d’ interconnexió entre els barris del Marítim i la Mota de Sant Pere, Clot del Bassó i Residencial Les Salines, ha estat llargament reclamada per les associacions veïnals de la zona així com per la comunitat educativa arran de la construcció de l’institut d’ensenyament secundari i del nou CEIP Cubelles II.

L´ acte amb molta assistència de públic va donar lloc a que ciutadans motivats per aquest projecte partidaris o no del projecte d´ emplaçament del pont poguessin expressar les seves opinions i qüestionar el traçat o el seu suport.

La sessió va començar amb l´ exposició del projecte del pont a càrrec de la responsable tècnica i arquitecte municipal Marga Pomares i del autor de la redacció del projecte Alex Marin.

L´ alcaldessa de Cubelles , Maria Lluïsa Romero va explicar les raons i l´ urgència de l´aprovació definitiva aquest projecte per part del govern de Cubelles ,degut a les mancances de vies de mobilitat del entorn a conseqüència de les crescudes del riu en determinats moments i que afecten a la ciutadania i les comunicacions entre barris.
Recordem que ja es va aprovar el projecte inicial per part de tots els grups de govern i l´oposició dins l´anterior legislatura.



més informació a