12.12.07

Altres Informacions

La coral cubellenca El Cor l'Espiga presenta el programa del Concert de Nadal Enguany tindrà lloc a les 7 de la tarda del diumenge 14 i comptarà amb la col·laboració del Taller de Música Pizzicato i la Societat Coral La Unió Santcugatenca

Diumenge l’església de Santa Maria de Cubelles acollirà una nova edició del tradicional Concert de Nadal que organitza cada any el Cor l’Espiga.

El concert nadalenc començarà a les 7 de la tarda i, a banda del Cor l’Espiga de Cubelles, comptarà amb la Societat Coral la Unió Santcugatenca i el Taller de Música de Cubelles Pizzicato.
El Cor l’Espiga, sota la direcció de Miquel Fraire, interpretarà: -Allà en un pessebre (Nadala nord-americana) -Senyor Sant Jordi (Francesc Vila; Lletra de Salvador Espriu) -¡Ay! Linda amiga (Anònim del Cançoner de Palau) -Muntanyes regalades (Tradicional catalana) -El Cant dels Ocells (Nadala catalana) -L’Emigrant (Amadeu Vives) -Evocació al Pirineu (Rafael Martínez Valls)

Una novetat d’enguany és la participació del Taller de Música Pizzicato, dirigits per Maria Dalmau. El repartiment dels cubellencs, que aporten totes les lletres de les seves cançons, serà: -Pobre Pare Noel (Espiritual negre popular) -És Nadal (Simon Marks) -Aquí no neva (Tradicional americana)

La coral convidada d’enguany és la Societat Coral La Unió Santcugatenca, que interpretaran les següents cançons amb la direcció de Josep Ramon Olivé: -Per tu jo cantaria (I.Meystre / W.R. Williesegger) -Nadal (Popular menorquina) -Ton pare no té nas (Baltasar Bibiloni) -Fum fum fum (Ernest Cervera) -En Belén tocan a fuego (Ernest Cervera) -Good night sweet heart (Calvin Carter / James Hudson) -El noi de la mare (Ernest Cervera)

L’acte clourà amb una actuació conjunta de les tres corals. En aquesta ocasió interpretaran dues peces. El clàssic Santa Nit (Franz Xaver Grüber) i Joia en el món (George Friedrich Haendel).
Francesc Capdet, president del Cor l’Espiga recorda que “un any més, el concert de Nadal organitzat pel Cor l’Espiga col•laborarà amb la Marató de TV3, i per aquest motiu es recolliran fons per la seva causa a l’Església de Santa Maria”, que enguany són les malalties cardiovasculars.

A banda del Concert de Nadal, la coral el Cor l’Espiga organitzarà el proper any la 4a edició del Festival de Cant Coral on hi participaran juntament amb tres corals més. També per l’any que ve estan intentant organitzar una nova edició del Concert Internacional que ja van realitzar fa dos anys.

La Coral el Cor l’Espiga obre les seves portes a la incorporació de nous membres. Els assajos es fan de 10 a 12 de la nit; els dilluns per als homes; el dimarts, adreçat a les dones; i els dijous es fa un assaig conjunt.

Ràdio Cubelles Dimecres, 12-12-2007
www.cubelles.com