28.2.08

foto v.d/Alba Garcia
Actes a Cubelles




Dijous dia 28 de febrer a les 19,30h, en el cinema Mediterrani de Cubelles
Xerrada informativa“POLÍTIQUES DE SEGURETAT CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA” a càrrec d’ Alba García Sánchez, directora del Programa de Seguretat contra la Violència Masclista del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.
L’ Alba García és llicenciada en història, Master en Estudis sobre les Dones per la Universitat de Barcelona (DUODA) i Màster en polítiques d'igualtat de gènere: Agents d'igualtat, Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat a l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat com a responsable de les polítiques de dones, he treballat com a cap de Gabinet de Presidència del Consell Comarcal del Garraf, he col·laborat amb la Diputació de Barcelona i d'altres ajuntaments.


Organitza la xerrada informativa DONES AMB INICIATIVA

més informació a Acte a Cubelles sobre les polítiques contra la violència masclista

http://www.vilanovadigital.com/

i també .....

Actes electoralistes a Cubelles

Aquest divendres 29 de febrer ,a partir de les 8 del vespre, el cap de llista d’ERC a la ciutat de Barcelona, Jordi Portabella realitzarà també un acte electoral acompanyat del cap de llista de la formació independentista a Cubelles, Joan Rodríguez Serra. Serà al local comercial kbe kbo del Passeig de la Mediterrània a La Mota de Sant Pere.

Per la seva banda, CIU ha organitzat per aquest divendres 29 de febrer , a partir de 2/4 de 10 del vespre un sopar de militants i simpatitzants al restaurant el Dúplex, amb la presència del candidat convergent, Carles Campuzano i Feliu Guilleume, que anirà a les llistes del Senat.
Font Radio Cubelles

http://www.radiocubelles.net/.