29.2.08



La regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament ha organitzat diferents actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora en col·laboració amb l'Associació de Dones La Fita i el suport de la Xarxa de Municipis de la Diputació de Barcelona.


La sala d'exposicions del Centre Social oferirà, de l'1 al 8 de març, una mostra de puntes de coixí i d'artesania local. La mostra acollirà tot tipus d’objectes fets amb punta de coixí com són moneders, polseres, arracades, mantells, cobrellits, coixins i també, entre d’altres peces de ceràmica artesanal. La inauguració es farà el dia 1 de març, a les 7 de la tarda a la mateixa sala d’exposicions.

Els actes seguiran el 8 de març amb el Premi a una dona de Cubelles, amb el que l'Associació de Dones La Fita lliura l’agulla de plata de l'associació a una dona que s'ha destacat per la seva tasca. L’acte tindrà lloc a la sala gran del Centre Social, a les 7 de la tarda. Cal destacar que enguany es celebra la cinquena edició d’aquest premi, però amb el lliurament d’un doble guardó, el de l’edició de l’any passat que, per motius aliens, no es va poder lliurar. Fins el moment, i seguint un ordre cronològic, les entitats que s’han encarregat de triar l’afortunada han estat el mateix col·lectiu de La Fita, el Voluntariat de Cubelles i la colla de Puntaires.

més informació a

Font Radio Cubelles