19.2.08



L'AJUNTAMENT CONVOCA UNA NOVA AUDIÈNCIA PÚBLICA PER PRESENTAR EL PROJECTE DE PRESSUPOSTOS 2008 I EL PLA DE MANDAT

L'Audiència, que és la tercera sessió participativa de la legislatura, tindrà lloc el 20 de febrer a 2/4 de 8 del vespre al Cinema Mediterrani.


L'Ajuntament de Cubelles, seguint la seva aposta per la participació, la informació i la transparència, ha convocat per al proper dimecres, 20 de febrer, la tercera audiència pública de la legislatura. En aquesta ocasió la sessió se centrarà en el projecte de pressupostos per al 2008 i el Pla de Mandat per als anys 2007-2011.

La sessió, que es podrà seguir en directe per Ràdio Cubelles (107.5 FM), començarà a 2/4 de 8 del vespre i se celebrarà al Cinema Mediterrani. El primer dels punts a tractar serà la proposta de pressupost per al present exercici 2008, abans que aquest sigui definitivament tancat i a punt per ser aprovat en una sessió plenària.

Seguidament, el govern municipal vol aprofitar l'acte per presentar davant la ciutadania el Pla de Mandat 2007-2011. Aquest ha de ser el full de ruta municipal al llarg de la legislatura on es recolliran les principals voluntats de l'equip de govern, que no considera que aquest sigui "un document tancat, sinó un element viu que ha d'anar enriquint-se al llarg dels quatre anys".

L'audiència comptarà amb la presència dels tres caps de llista de les formacions que encapçalen el govern: Joan A. Rodríguez i Serra (ERC), segon tinent d'Alcalde; Joan Albet i Miró (CiU), primer tinent d'Alcalde; i Maria Lluïsa Romero i Tomàs (PSC), Alcaldessa de Cubelles.

Font: Departament de Comunicació Divendres, 15-02-2008