18.3.08


Comencen les obres de millora dels accessos i aparcaments de l'institut i la zona esportiva
Font: Ràdio Cubelles
S'asfaltaran els aparcaments del Poliesportiu i el camp de futbol a més de col·locar enllumenat, fer les voreres dels voltants, i un parc pels alumnes de l'IES
L’Ajuntament ja està duent a terme alguns dels objectius estratègics inicials que es contemplen al Pla de Mandat. A la connexió del subministrament d’aigua potable de la xarxa Ter-Llobregat i al traspàs del sistema de recaptació municipal, s’uneix l’adequació dels accessos de l’entorn de l’actual IES Cubelles.
Miguel Ángel López, regidor d’Urbanisme i Planejament, destaca "la necessitat de realitzar aquests treballs pels equipaments que hi ha a la zona, com centres educatius i esportius, i millorar la seguretat de les persones que hi passen".
El projecte ja s’ha adjudicat i es preveu que les obres s’allarguin uns quatre mesos. López afirma que es tracta "d'un projecte unitari dels accessos i aparcaments tant de la zona de l'IES, com la del Poliesportiu i el camp de futbol. Aquesta zona s'equiparà amb enllumenat públic, espais verds, voreres, equipaments com ara papereres i elements de regulació de velocitat del trànsit per millorar la seguretat dels peatons".
Un dels trets que destaca el regidor d’Urbanisme i Planejament és "la creació d’un parc davant l’institut i d'un pàrking que ordeni les moltes motos que s’hi amunteguen".
A banda d’aquesta obra puntual, s’està duent a terme la redacció del nou Pla General de Cubelles que ha de marcar les directrius de com ha de créixer el municipi en els propers anys.

Ràdio Cubelles 14-03-08