13.3.08


Participació Ciutadana


L'Ajuntament presenta l'esborrany d'Ordenança de Convivència Cívica



En el marc de la inauguració de l'exposició sobre civisme Gràcies. Fem un bon equip, es va presentar l'esborrany del docucument que ha de regir el civisme a Cubelles i que fins el 10 d'abril podrà ser modificat amb les aportacions ciutadanes que es rebin a l'OPIC


Dimarts dia 11 es va inaugurar de manera oficial l’exposició Gràcies. Fem un bon equip. Aprofitant aquesta exposició itinerant de la Diputació de Barcelona es va presentar públicament l’esborrany d’Ordenança de Convivència Cívica.


A l’acte hi va assistir Teresa Llorens, Coordinadora de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona qui destacava “la creació d’aquest document en un municipi com Cubelles”.
Aquest document “és totalment transversal a gairebé totes les regidories del consistori. Malgrat tot, qui es dedicarà a l’aspecte més tècnic serà l’OPIC”, segons el regidor de Participació Ciutadana, Xavier Grau.


En el seu parlament la regidora de Promoció Cultural, Prudencia Carrasco, feia especial esment en “la vessant crítica que han de tenir els ciutadans per fer les seves propostes a aquest document” i “el paper que pertoca a la cultura quan es tracta el civisme”. Finalment, l’Alcaldessa de Cubelles, Maria Lluïsa Romero, destacava que “és important fer partícep a la ciutadania en l’elaboració de documents que els afecten en la seva vida diària”.


Els cubellencs i cubellenques, que així ho desitgin, poden presentar les seves propostes de modificació o ampliació de l’esborrany d’Ordenança de Convivència Cívica abans del 10 d’abril a l’OPIC.